VII edició del Saló de la Gent Gran

Demà 20 d’octubre tindrà lloc la VII edició del Saló de la Gent Gran a la sala Prat del Roure, que organitza el Comú d’Escaldes-Engordany amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà.
Es tracta d’un espai dinàmic i interactiu, obert no només a la gent gran sinó també a les famílies, cuidadors i professionals que treballen amb la tercera edat.
La Fundació Crèdit Andorrà hi serà present amb un estand de l’Espai, el centre social d’activitats i formació per a majors de 60 anys. A l’estand s’informarà dels diferents cursos d’informàtica i de les activitats i tallers que es poden realitzar durant cada semestre a l’Espai. També de les activitats que organitza l’AVIM, l’Associació de Gent Gran Voluntària.
El Saló té com a objectiu buscar la millora de la qualitat de vida de la gent gran, en àmbits com són: la salut, els esports, la cultura, les relacions socials, el lleure, l’associacionisme i les noves tecnologies.

3 comentarios:

  1. el stand dedicat e léspai patrocinat per la fundacio CREDIT ANDORRA va destacar sobre tots els altres comandat per la nostra simpatica y esperta monitora ANA MARIA que hu va fer molt rebe

    ResponderEliminar