Bones vacances!

Desitgem felices vacances als nostres companys de l'ESPAI i esperem retrobar-nos de nou al Setembre.
Salutacions  a tots.

ACTIVITATS A L'ESPAI ESTIU 2013

  • Passejada pel Rec de l’Obac d’Andorra la Vella. El dia 10 de juliol a les 10.00 hores, està prevista una passejada amb els companys de l’AVIM pel camí del Rec de l’Obac d’Andorra la Vella. La data límit d’inscripció és el 9 de juliol.
  • Taller de mecanografia, del 9 de juliol al 9 d’agost, dimarts i dijous de les 10 a 12 hores o de 17 a les 19 hores.
  • Taller de jocs amb l’ordinador, del 12 de juliol al 8 d’agost, tots els divendres de les 10 a 12 hores o de 17 a les 19 hores.
  • Cinefòrum. Els dies 17 de juliol i 28 d’agost, a les 16.30 hores, es projectarà un film a la sala polivalent de L’espai. En finalitzar la projecció hi haurà un col·loqui on exposarem les opinions que ens suggereixi la pel·lícula.
Tots els alunnes del taller de creacions de blogs d'aquest any, estan treballant molt bè i ho fan amb molt d'interes. Es nota que li agrada de fer això.
Felicitacions a tots.

"Ni paguem ni pagarem" tanca els tallers de teatre de L'espai

Els alumnes del grup de teatre de L’espai de la Fundació Crèdit Andorrà van oferir dimecres 12 de juny l’obra “Ni paguem ni pagarem”. El muntatge és una adaptació de la comèdia “Aquí no paga ningú” del premi Nobel de literatura Dario Fo, en què un grup de mestresses es rebel•la contra els patrons i decideixen anar al mercat a agafar els productes que necessiten sense pagar-los. Amb un to irònic i divertit, els padrins han demostrat la tècnica apresa els darrers mesos de tallers en una representació que va aplegar nombrosos familiars i amics a la sala d’actes del comú d’Escaldes-Engordany. Fotos: M. C. / ANA

 

 

 

REPRESENTACIÓ DE TEATRE

Els alumnes del taller de teatre de la Fundació Crèdit Andorrà escenificaran Ni paguem, ni pagarem, basada en l'obra Aquí no paga ningú, escrita per Dario Fo l'any 1974.
Es tracta d'una comèdia estrenada en un context de crisi econòmica mundial, la del 1973. L'obra vol que el públic reflexioni sobre la situació d'unes mestresses de casa que decideixen que si no els paguen, elles tampoc no han de pagar. L'acte tindrà lloc el dia 12 de juny, a les 19 h, a la sala d'actes del Comú d'Escaldes-Engordany.

Sortida d'AVIM

El dia 31 de maig els socis d'AVIM van fer una passejada pel camí de les Pardines d'Encamp. Desprès del dinar de germanor van visitar l'exposició "Antic Eqipte i teixits coptes de Montserrat" al Centre d'Art d'Escaldes-Engordany.
Camí de les Pardines d'Encamp

Grup d'AVIM