Voluntaris per la Copa del Món d'Esqui Alpí Femeni

Bona tarda,

ens permetem de posar-nos en contacte amb vostès en relació a la Copa del Món d’Esquí Alpí Soldeu 2012.

Aquest gran esdeveniment tindrà lloc a l’estació d’esquí de Grandvalira, al sector Soldeu, i més concretament a la mítica pista Avet, els propers dies 11 i 12 de febrer i consistirà en dues proves del circuit femení de la Copa del Món.

És per això que necessitarem l’ajuda i col·laboració de tot el país, no només en tasques de voluntariat sinó també en tant que públic ja que serà una fita històrica per al món de l’esquí andorrà i per a Andorra com a destí turístic de primer nivell. En conseqüència, els remetem l’adreça web de referència http://www.worldcupsoldeu.com/ on podran trobar informació relacionada amb la prova i les darreres notícies de l’esdeveniment. Les persones interessades a exercir la tasca de voluntari s’han de posar en contacte amb nosaltres simplement responen a aquest correu. Necessitem gent com vostès, amb experiència, amb idiomes i amb coneixements del nostre país.

Ja des d’ara EL MÓN ENS MIRA i tots podem contribuir, d’una manera o altra, a l’èxit d’aquest fet històric.

Estem a la vostra disposició per tota informació complementària i/o per resoldre tots aquells dubtes que se us plantegin.

Ben cordialment,

Victor Torres

Volunteers Manager

Soldeu 2012 Organizing Committee

ENSISA

El Tarter s/n

AD100 Canillo

PRINCIPAT D'ANDORRA

Tel. +376 890535 - Fax +376 890529

mailto:victorres@soldeu.ad

www.worldcupsoldeu.com/

www.grandvalira.com

Nova temporada d'activitats

La Fundació Crèdit Andorrà presenta una nova temporada d’activitats que ofereix gratuïtament a les persones més grans de 60 anys a les instal•lacions de L’espai, el centre social d’activitats i formació que té al carrer Josep Viladomat, 17, d’Escaldes-Engordany.
Per aquesta temporada s’ha previst una àmplia oferta d’activitats que inclou, a més dels ja habituals cursos d’informàtica, nous cursos, tallers i conferències basades en temés d’interès per a la gent gran.
T’hi pots inscriure a partir a L’espai o al Telèfon +376 86 80 25